Vi som arbetar på Phelt AB iDiwa:


Magnus Fäldt  

Grundare - Phelt AB
Jag är den som köper in varor, svarar i telefon och mejl, packar produkter samt gör det som behöver göras. 


Intresse: Schack
Favoritfärg: Blå

 

 

 

 

 

 

 

 

 Malin Wallberg  

Jag fotograferar de flesta produkterna på iDiwa.se. Bilderna får ni använda så länge ni talar om var de kommer ifrån. Jag svarar även i telefon, packar produkter, köper in produkter, tar hand om vår facebooksida och nyhetsbrev och gör det mesta som behöver göras. 


Intresse: Fotografera
Favoritfärg: Korallrosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 S
ophie Bastholm  

Jag arbetar några timmar efter skolan främst med inläggning av produkter men jag gör även en del administrativt arbete. Jag hoppar också in och packar när det behövs.

Intresse: Träna  
Favoritfärg: Rosa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Jonathan Fäldt
 

Jag arbetar med främst administrativt arbete, marknadsföring och inläggning av produkter men jag jobbar också med vårt lager.

Intresse: Studera
Favoritfärg: Mörkblå

 

 

 

 

 

 

 

 

 

iDiwa.se är en systerbutik till kamda.se och drivs samt ägs av Phelt AB. Företaget drivs från vårt kontor/lager i Norrköping.

Adress:

iDiwa Phelt AB 
Finspångsvägen 27 1tr  
60213 Norrköping

E-post:
info@idiwa.se

Telefon:
011-265012

Org.nr:
 5568278542
Momsreg.nr/VAT-nr: SE556827854201  

Historia

MSF Trading startades år 2005 med e-handel av Magnus Fäldt. Efter något år startades tvspelsweb som e-butik. Det hörs redan på namnet vad vi var inriktade på då, tvspel och tvspelstillbehör. Vartefter tiden gick kom vi även in på fototillbehör, det började med mindre tillbehör så som filter, motljusskydd och fjärrkontroller som sedan växte sig till ljustält, stativ, kameraväskor och ännu mera filter. Numera heter företaget Phelt AB då vi har växt de senaste åren. Phelt AB äger kamda.se och idiwa.se

Juni 2012 startade denna systerbutik till kamda.se.

År 2009 skrev folkbladet en artikel om tvspelsweb.

Om iDiwa
iDiwa vill erbjuda ett stort prisvärt sortiment för mobiltelefoner, surfplattor och laptops. Vi har ofta nya unika produkter att visa upp och vill erbjuda er funktionella skydd för era kära teknikprylar.  

Om ni har några särskilda önskemål på vilka produkter ni vill se i vårt sortiment kan ni mejla oss om detta. Sedan får vi se om det är något vi kan få tag på eller som kanske redan är påväg till oss.  

Har ni frågor eller klagomål är det bara att ringa 011-265012 och prata med någon av oss direkt. Ibland är vi inte tillgängliga via telefonen då går det bra att mejla oss på: info@idiwa.se