Mobilhållare som fästes i bilens ventilationsgaller - Vit

29538 - Saknar varumärke
99 kr
I lager (1 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Smart och praktisk mobilhållare som fästes i bilen!

Denna mobilhållare är vit och är tillverkad av plast och silikon. Mobilhållaren fästes enkelt i ventilationsgallret på bilen (se bild 1 & 5). Fästet är tillverkat av plast och silikon för att det ska fästas bra i ventilationsgallret. Fästet går även att rotera 360 grader för att du ska kunna välja den vinkel som du önskar. Mobilhållaren väger endast 27 gram, vilket gör den mycket smidig.

Mobilhållaren är universal och passar därmed flera olika telefonmodeller. Mobilhållaren är smart konstruerat då den är väldigt justerbar. Det går att ställa in de flesta telefoner och det går även att ha mobiltelefonen både stående (se bild 1 & 5) och liggande (se bild 2-4). Mobiltelefoner som får plats i mobilhållaren är mobiler som har en bredd mellan 6cm och 8.5cm. Olika telefonmodeller som passar är exempelvis iPhone 4/4S/5/5S/5C/6/6S & Samsung S4/S5/S6.

Mobilhållaren är perfekt för dig som använder GPS via mobiltelefonen eller för dig som vill ha ett smart ställe att förvara din mobiltelefon på när du kör bil. Mobilhållaren passar även bra att använda när du lyssnar på musik via din mobil.  

Så här fäster du mobilhållaren: 
1. Börja med att sätta dit din mobiltelefon i mobilhållaren. (Det går att dra ut hållaren så att det kan få plats en telefon som är mellan 6cm och 8.5cm bred. Är du osäker på om din telefonmodell får plats så kan du mäta telefonens bredd och jämföra med måtten på hållaren.)
2. Placera mobiltelefonen i bilens ventilationsgaller.
3. Justera så att din mobil har den vinkeln som du önskar.
4. Nu är den färdig att användas!

Ett absolut måste för dig som använder din mobiltelefons GPS eller för dig som vill förvara din mobiltelefon på ett smidigt sätt när du åker bil. 

Specifikationer för mobilhållaren:
Färg: Vit
Längd: 6-8.5cm
Vikt: 27 gram
Material: Plast & Silikon
Passar: Exempelvis iPhone 4/4S/5/5S/5C/6/6S & Samsung S4/S5/S6

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också