- 56%
 Fodral Slim Magnetlås för iPhone 6/6S - "White is my color"

Fodral Slim Magnetlås för iPhone 6/6S - "White is my color"

29693 - Design By Malin Wallberg
56 kr
Ordinarie 129 kr , du sparar 73 kr, (56%)
I lager (9 st)   Leveranstid: 1-3 dagar

Skydda din iPhone 6/6S i detta snygga Fodral Slim Magnetlås med en unik design!

Fodralet är tillverkat av konstläder och är dekorerat med den svarta texten "WHITE is my color" som kan översättas till "Vit är min färg".

Denna design kallas Slim tack vare sin tunna konstruktion där skalet endast är 2.8mm tunt, som nästan låter telefonen behålla sin ursprungliga storlek. Fodralet skyddar din iPhone mot stötar, repor och smuts på ett personligt sätt. Locket på fodralet är endast 1.5mm tunt och har en mjuk lätt fodrad insida som särskilt skyddar din skärm mot smuts och repor. Designfodralet öppnas och stängs även med hjälp av ett magnetlås.

Fodralet är designat för en iPhone 6/6S, vilket gör att fodralet är konstruerat med utskärningar för kamera, laddningsuttag, volymknappar, mikrofon och högtalare. Dessa utskärningar gör det möjligt för dig att komma åt alla knappar och funktioner även med fodralet på.

Detta Fodral Slim Magnetlås är konstruerat med en kortplats. Detta gör att du enkelt kan få med dig ett kort, som exempelvis ett bankkort eller legitimation, utan att behöva ta med dig hela din plånbok. Fodralet går även att ställa upp så att du lätt kan titta på film eller på videos utan att själv behöva hålla upp telefonen.

Ett absolut måste för dig som vill skydda din iPhone 6/6S på ett smart men stiligt sätt!

Specifikationer för Fodral Slim Magnetlås:
Färg: Vit & Svart
Motiv: Text
Passar: iPhone 6/6S
Material: Konstläder & Hårdplast
Mått skal: 2.8mm
Mått lock: 1.5mm
Design: Malin Wallberg

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg: