- 62%
 Flipfodral Slim för iPhone 6/6S - Think eat work vit & färg
 Flipfodral Slim för iPhone 6/6S - Think eat work vit & färg

Flipfodral Slim för iPhone 6/6S - Think eat work vit & färg

29303 - Design By Malin Wallberg

Tyvärr, produkten har utgått ur vårt sortiment

Skydda din iPhone 6/6S i detta snygga Flipfodral Slim med en unik design!

Flipfodralet är tillverkat av konstläder och är vitt med den regnbågsfärgade texten "Think positive, Eat Healthy, Work hard, Stay strong, Worry less, Be Happy, Relax often, Love more, Live life."

Denna design kallas Slim tack vare sin tunna konstruktion där skalet endast är 2.8mm tunt, som nästan låter telefonen behålla sin ursprungliga storlek. Fodralet skyddar din iPhone mot stötar, repor och smuts på ett personligt sätt. Locket på fodralet är endast 1.5mm tunt och har en mjuk lätt fodrad insida som särskilt skyddar din skärm mot smuts och repor.

Flipfodralet är designat för en iPhone 6/6S, vilket gör att fodralet är konstruerat med utskärningar för kamera, laddningsuttag, volymknappar, mikrofon och högtalare. Dessa utskärningar gör det möjligt för dig att komma åt alla knappar och funktioner även med fodralet på.

Detta Flipfodral Slim är konstruerat med en kortplats. Detta gör att du enkelt kan få med dig ett kort, som exempelvis ett bankkort eller legitimation, utan att behöva ta med dig hela din plånbok. Flipfodralet går även att ställa upp så att du lätt kan titta på film eller på videos utan att själv behöva hålla upp telefonen.

Ett absolut måste för dig som vill skydda din iPhone 6/6S på ett smart men stiligt sätt!

Specifikationer för Flipfodral Slim:
Färg: Vit & multifärgat
Motiv: Text
Passar: iPhone 6/6S
Material: Konstläder & Hårdplast
Mått skal: 2.8mm
Mått lock: 1.5mm
Design: Malin Wallberg
Övrigt: En kortplats

Tipsa

0
0

Recensioner

Produkten har inga recensioner

Skriv en recension om produkten

Betyg:


Andra köpte också